mått

Nya mått, tagna 29 mars 2009. Värre än på länge. Usch! Jag skämms!

Hals: 34,5 cm
Överarm: V: 28 cm H: 28 cm
Underarm: V: 24 cm H: 25 cm
Handled: V: 15,5 cm H: 16 cm
Bröst: 95 cm
Under bröst: 82 cm
Mage: 86,5 cm
Midja: 75 cm
Höfter: 92 cm
Rumpa: 102 cm
Överlår: V: 60,5 cm H: 60,5 cm
Underlår: V: 40,5 cm H: 41,5 cm
Knä: V: 38 cm H: 37,5 cm
Vad: V: 34,5 cm H: 34,5 cm

Nästan lika fet som i november. Jävla äckel jag är! Hata!

sämsta första dagen

Dagen i kcal.

Frukost: Lätt citron yoghurt med hallon, ca 140 kcal
Lunch: 1 mozzarella parma smörgås, ca 320 kcal
Middag: 2 port mannagryn ca 250 kcal
Annat: 1 äpple ca 150 kcal (!), 1 bägare yoghurt glass 129 kcal. Cola Light ca 5 kcal?

Summa: 994 kcal.

Jag vet helt stört mycket. Lunchen förstörde allt! Och middagen, borde bara tagit en portsion. Idiot! Aja, höll mig iaf precis under 1000. Men det känns ändå inte okej... Men jag ska rensa kylskåpet och skafferiet och gå och köpa massa bra saker. Blir lättare då än när man bara ha skit hemma.

Började träna på min crosstrainer idag, visste inte hur jobbigt det skulle vara. Tänkte köra 30 min varje dag, men jag får börja lite försiktigt. Bara den här veckan nästa vecka blir det 30 min, varje dag (som jag inte har träning). Men jag skämms verkligen för mitt mat intag idag. Fy fan. Imorgon ska bli bättre.

hopp

Satt och läste igenom hela bloggen och jag gick ner 5 kg på 1 månad. Det är stört bra. Asså 1,25 kg per vecka, ungefär då alltså. Skulle jag göra lika bra ifrån mig den här gången skulle jag kunna gå ner 13,75 kg till skolavslutning. Då skulle jag väga typ 55 kg! TÄnk om jag kunde klara det! Då skulle jag ha ett BMI på 18.2 om jag inte har växt sen sist jag mätte mig.

Imorgon, blir det vägning, mätning, mål och del mål etc.

panerad smalhet

Det går nte bra överhuvud taget. Ska börja skriva igen, för när jag skrev helt öppet min vikt och allt jag åt så åt jag mindre för att jag inte ksulle behöva skämmas. Nu vet ingen hur mycket jag äter, inte bra. Vägde 67,9 kg innan middagen. Ska ta tag i allt seriöst! Inte imorgon eller nån annan dag bara så där, utan nu planerar jag. På måndag. Ska väga mig, ta alla mått och sånt på Söndag, så ska jag regelbundet hålla matdagbok, och skriva här varje dag från och med måndag. Jag har nästan 11 veckor på mig från och med måndag att bli av med 8 kg. 75 dagar.  Det är ungefär 0,73 kg per vecka, ska väll inte vara så svårt. Med min nya crosstrainer och allt (träningsmaskin). Den 12 juni ska jag max väga 60 kg, gärna mindre! Men jag ska ha ett rimligt mål så jag inte misslyckas, vet inte om jag orkar med det en gång till. Jag är nämligen helt skizzo i huvudet just nu, skit jobbigt. Ibland låter det så här "jag ska bli smaaaal, jag är så äcklig feeet kan inte är blää bajs" Ibland är det så här " jag ahr alltid varit mullig kommer alltid vara det acceptera, vissa killar/tjejer gillar det" Orka! Ska inte få anorexia ska inte stanna fet. Ska bli smal, med kontroll! Måndag den 30:e då kör vi, seriöst nu skämtar inte. Ska rensa kylskår, frys och skafferi, ska prata med mamma att jag ska bli nyttig etc etc. Nu fan! SÅ JÄVLA TAGGAD!

fuck allt

Allt går åt helvete har inte vägt mig på över en vecka vågar inte men sist ajg vägde mig hade jag gått upp ca 2,5 kg. Jävla skit. Nu ska jag sluta med mina falksa löften men på riktigt nu, efter helgen ( händer viktiga saker då) så ska jag inte äta mer än MAX 1000 kcal om dagen och inte proppa i mig typ 2 choklad kakor och säga " där försvann dom 1000 " utan äta bra grejer, då står jag mig längre på mindre mat. Fy fan vad jga mår skit orkar inte. Blä!

RSS 2.0