vitaminer och mineraler

Min helg har förstört typ allt. Jag har sånt sockersug! bajs. Väger 65,7 nu också. Skit. Jag fryser hela tiden, har ont i huvet och har ingen energi. Ska till hälsokosten imorgon och köpa massa vitaminer och annat :D Kul, kul!

Mathelg

Det har varit en dålig helg, riktigt dålig helg, med vänner och skit mat. Inga detaljer. Men den här veckan ska bli skit bra! Ska gå ner nu, rejält! Måste väga mig imorgon också :( Fan.

usch

Det har varit massa problem med bloggen, har inte kunnat logga in. Ingenting går bra just nu. Orkar inte. Skriver när det börjar gå bättre...

Jag åt pizza!!!!!!

Igår var inte en bra dag. Var bort bjuden på middag. 2 smörgåsar, 1 fajitas, en jätte kaloririk efterätt, alkohol, en halv pizza! Jag vågar inte ens väga mig. Vägde 65,1 kg igår, idag kommer jag väll väga typ 80! Fy fan! Och appråpå en kommentar jag äter olika vitaminer varje morgon så jag mår toppen, mamma skulle aldrig låta mig äta pulverdieter och sånt. Inte en chans! Men nu ska jag väll börja gå mot vågen.... :(

Edit: Med tanke på allt jag åt så var min vikt uppgång inte sååååå stor. Som tur var, förstår inte hur det går ihop. 65,5 kg, 400g upp. Hmm...aja tur!

16 januari

Idag har gått rätt bra kaloriväg. Men just nu sitter jag i sängen och kämpar med suget :/

Frukost: -
Lunch: 2 smörgåsar med skinka (130)
Mellanmål: Yogurtglass (129)
Middag: -
Annat: 2 1/2 muffins (á 70= 175)

TOTALT: 434 kcal. Det var väll helt okej? Hoppas bara jag går ner nu. Orkar inte mer! Jävla skit! Allt är skit!

jag älskar yogurtglass

65,9 imorse. Blääää! Kan beropå att jag fick typ sepe ryck och tryckte i mig massa lussebullar. DUMT! Men Idag har ju gått rätt bra.

Frukost: 2 smörgåsar med rostbiff (150)
Lunch: Samma (150)
Mellis: Yougurt glass från Gallerian (129) (jätte gott och jätte mycket glass för typ inga kcal alls.! Jag tog den största bägaren!)
Middag: Popcorn (99)
Kvällsmat: 2 skålar chokladpudding (á 30 kcal=60)

Totalt: 590/1000 kcal Det var väll helt okej? Nej äcsh blä fläsk!

snaaaaart:)

65,4 kg. 400 gram kvar. Sen har jag nått mitt första mål.... Whiu! Down, down.. :D

hungerdämpande?

Imorse vägde jag 66.7. Har gått upp 400 gram fast jag åt jätte lite kalorier ida, för att vara mig. Fattar inte. Hoppas det var för att mitt hår fortfarande var lite fuktigt. men det lär ju inte väga 400 gram. Jag fattar inte. Bläääääääääääääääää. Bajs, jag kommer aldrig till min första mål vikt, fucking 65 kg, vad är det för fel med mig? Kan jag inte väga 65 kg? Baaaaaaaaaaaajjjjjjjjjsssssssssss! Jag orkar inte! Bort sepe fett!

Gick förbi apoteket och letade efter hungerdämpande, hittade inget. Hittade däremot Liposol. Typ aptirts däpande och sötsugs dämpande. Tror ni det kan vara nått? Annars vet ni nått hungerdämpande? Och var kan man köpa det? :) Ska bli smaaaal:)

66,3

66,3 kg. Min lägsta vikt hittils. Känns bra!

Igår var en bra dag!

Frukost: 2 smörgåsar med rostbiff (150)
Lunch: chokladpudding (30)
Mat: en tugga muffin(50)
Middag: rårivna morötter med citron och sockerersättning (41)
"Middag": Nån tugga potatis mos och champinjoner med sås. Pga mamma. (50)
Efterrätt: 1 citronmuffin (200)
Dricka: Massa julmust light: 10kcal

Totalt: 481 kcal
Det känns bra!:D

Jag har inte någon ätstörning

" Tänkte bara komma med ett fakta (kolla upp det om du inte tror mig): huruvida man har en ätstörning eller inte handlar inte om hur mycket man väger. Man kan väga 38 och vara ätstörd likaväl som man kan väga 85 och vara ätstörd. Allt handlar om hur man tänker och hur man beter sig kring mat och vikt. Jag är själv anorektiker. Kämpar just nu för att komma mig ur det, med hjälp av en ätstörningsenhet. Och tyvärr måste jag nog säga att enligt hur anorexi klassificeras så har du det. Och det där med att man inte kan väga XXkg och vara anorektiker... alla anorektiker som väger typ 40 kilo har ju också börjat på någon vikt. Det är inte vikten det handlar om. Snälla, ta kontakt med en ätstörningsenhet och be om hjälp innan det går för långt. De kan dessutom hjälpa dig att få träffa en dietist så du får veta hur du äter bäst för din kropp och hur regelbundenhet faktiskt påverkar viktnedgång bättre än att knappt äta alls. Jag håller mina tummar för att du inte sjunker djupare ner, jag vet vilket helvete det är! "

Om nån av er läst kommentaren innan, eller ja nu har ni ju gjort de, så kan jag lova er att jag inte har en ätstörning jag lovar. Jag bara tröttnade på att vara större än alla mina kompisar, att aldrig kuna låna kläder av dom. Och om nån av dom testade mina byxor så skrattade dom för dom var så stora. Jag tycket inte att det var kul. Jag tröttnade. Har som sagt testat massa dieter och tränar 3 gånger i veckan. OCh det här är den första dieten som faktiskt funkat med mycket resultat och snabbt. Jag ska vara smal. Jag ska skratta när jag testar deras byxor för att dom är helt förstora. Fan alltså! Nu är det min tur att vara smal, det är det! Jag ska vara smal. Jag blir det, snart.

det hade kunnat gå bra...

Idag kunde ha varit en bra dag.

Frukost: 2 smörgåsar med skinka (130)
Lunch: lite soppa och tre pyttesmå frallor med ost (ca 250)
Fika: en chai latte,mellan stor (ca 300)
Middag: en citronmuffin (knappt 200)
Kvällsmat: Te med sockerersättning (1)

Totalt: ca 881 kcal

Hade jag skitit i chai latten som typ bara består av kalorier och tagit en cola light istället hade jag ju legat på typ 582 istället, då hade jag kunnat ta lite soppa eller chokladpudding nu, för jag är hungrig. Men jag tänker inte 881 räcker verkligen. Har ju äntligen börjat gå ner långsamt igen, men det går så segt. Men imorgon kommer bli en toppen dag. Träna i 3 timmar och inte äta nått på mer än 5 timmar. Bara frukost och middag. Och massa träning, det är toppen. Nu jävlar 66 kg asså på söndag ska jag ligga nånstans mellan 66,9-66,0 Jag bryr mig inte så mycket var på 66 men det ska jävlar så 66 på vågen. Fy fan!

förlåt om någon tog illa upp men...

Jag förstår om nån bilr upprörd över det jag sa igår, men jag skryter inte eftersom jag skriver anonymt skulle aldrig säga till nån jag kände, jag har den här bloggen så jag kan få ut allt som är i mitt huvud, jag har ingen ätstörning är bara lite fixerad vid att bli smal. Men jag vill inte ha uppmärksamhet, jag vill ha nån att prata med bara få söga allt jag känner, tänker, vill. Jag har ingen i mitt liv jag kan prata med, och jag har många tankar, som dom flesta tonåringar därför kommer jag skriva allt jag känner. Jag behöver få ut det, men ni behöver inte klanka ner på mig för det. Och jag har dålig ämnesomsättning. Jag har som sagt provat fler olika dieter, varit jätte hälsosam, varit hos dietister och jag har dålig ämnesomsättning. Det är något jag vet, sen vet jag också att jag har ett starkt sötsug. Jag vet skillnaden. Jag är inte dum. Jag känner mig bara jävligt ensam och det här med bloggen har hjälpt tills ni som läser mina tankar börja klanka ner på dom, visst tyck att det är en dum ide men kom inte och säg att jag är en attensionhoe eller vad du sa. Det är inte rätt, jag skriver inte något för att få nån annan illa till mods, jags kriver precis det jag tänker, saker ingen vet om mig, det är jobbigt även om jag är anonym, det är jobbigt men skönt. Jag har lixom inte alla tankar i huvet så snälla, tyck vad ni vill om vad jag gör men var inte så personligt nedklankande. Snälla.

jag vill ha allt

Jag har konstiga känslor just nu. Jag har ätit massor idag. 1skål yogurt med jordgubbar, 2 smörgåsar med skinka, 3 mozzarella sticks, läsk, 1 citron muffin med chokladglasyr. Det är kanske inte jätte mycket, det landar på ca 860 kcal. Men jag vet inte varför jag bakade massa muffins. Så korkat! Jag ville mest bara baka inte äta men sen måste jag ju smaka minst 1 så nu har vi både chokladkaka och citronmuffins hemma, känns inte bra. Kan ju inte gärna slänga allt, mamma tycker redan att jag inte ska gå ner mer i vikt och hon gillar inte att jag inte äter middag, ska jag börja slänga massa mat då? Faan jag är så korkad! Har tänkt att när jag vill frossa som jag ville ikväll så kna jag göra det och sen spy upp det. Så kan jag lura mamma att jag äter och sen bara spy upp det. Hur farligt kan det vara? Har försökt spy förut, men det gick inte. Men jag har hört att när man väll spytt nån gång så går det lättare sen. Kan ju äta skit mycketoch dricka massa och sen spy upp det? Eller är det dumt? Jag vill så gärna ha lökringar, pommes frites, cheesburgaare, pizza, maccaroni and cheese, tårta, chokladbollar alllllllllt! Fyfan vad jag hatar att ha konstig ämnes omsättning, jag är lixom naturligt tjock. Orka!

träning

För att fråga på ganska många kommentarer: Ja, jag tränar, 3 gånger i veckan: 2 timmar 2 timmar och 3 timmar. Har förut testat hälsosamma dieter så som GI, det fungerar till en gräns där jag får nog av att inte kunna äta vad jag vill, nu kan jag äta vad jag vill även om jag äter lite och går ner mycket snabbare så här. Jag kan klara det! Håller också på att spara pengar till en Crosstrainer som jag kan ha hemma framför tv:n. Hinner inte gymma eller pilates eller nått pga min aktivitet, plugg och sen vill jag ha liiiiiite fritid, därför vore det perfekt att ha en crosstrainer hemma, då tränar man ju över och underkropp samtidigt. Och jag joggar inte, klarar det inte speciellt inte på vintern. 1000 kr kvar sen har jag min crosstrainer och då ska jag träna varje dag, även om det bara blir lite! Jag är sjukt peppad!

sex och sånt

Tänkte prata lite om mig själv och min sexualitet och så. Jag vet inte men jag kan möjligtvis vara bi. Men jag vet inte, det är inget jag säger öppet verkligen inte ingen vet. Och ni vet ju inte vem jag är så det gör inget :) Jag vill okcså köpa en dildo, så jag kan "spräcka" mig själv innan jag blir av med oskulden, så det inte gör så ont. Eller vad tror ni? Sen vill jag också verkligen ha sex nu. Men jag vill att försat gången ska vara med nån jag verkligen älskar och är stört kär i och som känner likadant för mig (om det är möjigt) Men sen har jag en kille som jag känner som jag vet vill ha sex med mig, vi skulle kunna vara kk. Men jag vet inte. Jag känner mig nästan skizzo. Vill men vill inte. Är det konstigt att jag är 15 år och aldrig har gjort nått annat än att strula. Jag vet inte men jag känner mig så barnslig. För jag är en väldigt sexuell person. Jag tycker bara att det är jobbigt att säga om jag tycker nån är söt eller what ever, för den personen kanske tycker jag är jätte äcklig och då blir det ju jobbigt. Så alla är bara fula, säger jag iaf. Önskar att jag vore mer säker på mig själ, hoppas jag blir det sen när jag är smal.. Behövde bara säga det.

HJÄLP!

Det värsta är inte att gå runt och vara hungrig. Det värsta är att suget jag har. Jag vill mer chokladpudding när jag har tagigt en liten skål motsvarande 30 kcal. Jag vill ha mer chokladkaka när jag tagit en bit (160 kcal) Jag vill ha en skål yogurt med jordgubbar. Jag hade klarat mig bra innan jag kom hem. 390 kcal. Sen kom jag hem, hem dit all mat och allt gott finns nu ligger det på 804 kcal. Och jag vill ha en skål yogurt med jordgubbar. Det går inte. Livet är så jävla orättvist. Jag orkar inte.

Vad ska jag göra? Vad gör ni när ni har det här suget? Hjälp mig snälla! Jag kraschar!

bajs kropp!

Jag är glad över det här med måtten, men jag har lixom börjat gå upp i vikt, eller ja inte gå upp i vikt. För 2 dagar sen eller nått vägde jag ju 66,7kg och igår morse och imorse vägde jag 67,4 eller nått sånt. jag förstår inte varför. Jag äter inte mer än 800 kcal per dag, ofta mindre. Jag fattar inte. Jag var ju nära mitt första mål på 65 kg och nu är jag så långt ifrån. Vet inte vad jag ska göra. Tror jag får planera morgondagens schema. Vad tror ni om det här?

Frukost: 2 polar extrem smörgåsar med en bit skinka (130 kcal)
Lunch:  2 polar extrem smörgåsar med en bit skinka (130 kcal)
Fika: Vet inte än vad men max 200 kcal
Middag: 1 skål varma koppen kantarell aoppa (100 kcal)
Kvällssnacks: Kanske lite gurka? (max 40 kcal)
Totalt: max 600 kcal

Kan det hjälpa mig på traven? bläääää jag vill vara smal! Och ni som har kommenterat och frågat, nej jag är inte anorektiker, vilken anorektiker väger 67 kg?  Och ja om jag blir smal av att lägga mig hungrig så gör jag det. Tror jag ska köpa hungerdämpande så kan jag äta ännu mindre. :D Jag ska vara så jävla snygg till sommaren!

mått

Mått tagna 11 december 2008                                                 Mått tagna 5 januari 2009


Hals: 36cm                                                                                    36cm
Överarm: Vänster: 29cm Höger: 30cm                                     V: 27,5cm H: 27,5cm
Underarm: Vänster: 23,5cm Höger: 25cm                                V: 25,5cm H: 25,5cm
Handled: Vänster: 16cm Höger: 16cm                                      V: 15,5cm H: 16cm
Bröst: 97cm                                                                                    94,5cm
Under brösten: 82cm                                                                      78cm
Mage: 87cm                                                                                    81,5cm
Midja: 78,5cm                                                                                 75cm
Höfter: 92cm                                                                                   89,5cm
Rumpa: 103cm                                                                               101,5cm
Överlår: Vänster: 63,5cm Höger:61,5cm                                    V: 60,5cm H:60cm
Underlår: Vänster: 49cm Höger: 47,5cm                                    V: 43cm H: 44cm
Knä: Vänster: 39,5cm Höger: 41,5 cm                                       V: 38,5cm H: 38cm
Vad: Vänster: 36cm Höger: 36cm                                               V: 36cm H: 35,5cm

Och nej mina bröst har inte krympt mer än max 0,5 cm och det är inte en säkert. Har fått bort fett från bröstkorgen och ryggen. Jämför under brösten med bröst. Det har försvunnit 4cm och 4,5cm... Jag blev jätte rädd först! Men nu är jag lung och glad kan verkligen se min förändring! Har sammanlagt tappat 40,5 cm över hela kroppen!

dagen i kcal

Frukost: 1 måltidsersättning, naturdiet choklad (180 kcal)
Lunch: 1 måltidsersättning, naturdiet choklad (180 kcal)
Middag: Råbiff (ca 150 kcal)

Extra: kommer äta lite brownies till kvälls mat (160 kcal/ brownie) max 2 st!

Totalt: max 830/1000 kcal (förhoppningsvis 670 kcal, om jag tar en brownie)

Morgonvikt: 66,7 kg! Nu är jag nära min delmålvikt på 65 kg sen är det 60 kg som gäller och sen får vi se om jag klarar ännu mindre...

scones, scones, scones

Har bara ätit scones idag, 6 stycken á 100 kcal. 600 kcal plus smör ca 100-150 kcal, totalt 750 kcal. Nu går jag och lägger mig så det inte blir mer! Usch och fy, scones är såååååå gott! Gjorde ju speciellt recept så det inte blir typ 400 kcal per bulle haha. Varför är inte allt kalorifritt???????? Aja god natt puss!

scones

67 kg prick imorse. Inte så vidare bra, hoppades att jag skulle ligga på 66 nånting, det ska jag imorgon.

Bakade nyss scones, kalorisnåla scones. ca 100 kcal per scone eller mindre :) Åt två till frukost, jätte gott och mättande, tänkte mig en måltidsersättning till lunch och sen får vi se vad det blir till middag, beror på vad jag ska göra idag. OM jag gör nått överhuvudtaget. Fyfan måste ta mig ut mer.

Eva Mendes

Hon är en av dom sexigaste kvinnorna i världen, älskar den här reklamen. Fattar inte varför den är censurerad på tv. Det går inte ens att sätta in den i bloggen, så. Aja kolla på den, jusste ni måste vara medlemar på Youtube och registrerade över 18. Så stört. Men kolla den är underbar!

http://www.youtube.com/watch?v=6NzV7o7oa3s

1 januari

Känns bra idag, även om jag tillät mig själv lite ben&jerry's. Kommer däremot absolut inte överstiga 1000kcal. Men kanske somnar hungrig, men jag blir smal! Har tagit en timmes prommenad idag, känns bra :) Blir hemma kväll idag igen, mår inte helt toppen. Ska kolla Victoria's Secret (thinspo!) och massa filmer!

I can do this!

Jag blev magsjuk igår, så jag kunde ändå inte ens gå men det var iallafall en fest jag var jätte välkommen på. Idag ska jag fira sitta och kolla på vänner och massa gamla filmer som går på tv. Måste också baka eller laga nått gott sött med lite kalorier för min morgon vikt var 67,3! SÅ JÄVLA GLAD! HAR GÅTT NER 7 KG ALLT SOM ALLT. JAG ÄR HALVVÄGS. NU ÄR DET BARA 7KG KVAR TILL MIN FÖRSTA MÅLVIKT! GRATTIS TILL MIG!:D

Ha världens bästa år, jag är så glad att det är så många som stöttar mig! Tack!

RSS 2.0