-1,1 kg

72,3 kg imorse!! -1,1 kg sen i tisdags! Snart är den där helvetes sjuan borta ur mitt liv..FÖR ALLTID!!

Fredag kväll

Ikväll ska jag äta middag hos en vän.. Känns lite jobbigt. Men jag ska göra mitt bästa, jag vet att jag kan klara det!! Jag ska ha gått ner minst ett kilo sen jag började skriva ordentligt i tisdags.. till på söndag! Från 2:a-7:e Mars -1 kg. Ja, tack!! Så det är bara tänka på det ikväll, jag tar mina figurett och dricker massa vatten sen så klarar jag det! Ha en toppen kväll gullisar :) Vill verkligen bara tacka er för erat stöd, det hjälper mer än ni förstår!!

Det är så lätt att skriva, inte lika lätt att klara

Jag vägde mig idag, jag vet att jag inte skulle men var tvungen. -0,1 kg. 72,8 kg. Visst det är inte mycket. Men det blir ändå -0,7kg/ vecka. Och nu har jag inte tränat något så nu när jag kommer ligga i kan jag väl räkna med -1kg i veckan. Visst inte jätte mycket, men jag får inte gå ner för mycket för snabbt.
1. För att jag inte tror jag kommer kunna hålla min vikt då och då kommer jag bara bli helt förtvivlad.
2. För att mamma och mina kompisar kommer märka och mamma kommer bli orolig.
Men framförallt för att jag vill kunna hålla vikten. Därför sakta men stadigt neråt. Då kan jag nå 65 kg till 15:e April. Det är ju rätt snart. Och jag hinner väga 69 kg till 28:e Mars. Och till 20:e Maj 60 kg. Och om jag skulle klara av det till 55kg så borde jag enligt den här modellen väga det till 24:e Juni.

Men det här är bara om jag klarar -1kg/vecka. Ska verkligen försöka, för det går ändå rätt snabbt, hinner nå mitt del mål innan min födelsedag och min första målvikt innan skolavslutningen. Och sen min drömmålvikt innan juli!

Hopaps jag klarar det här nu!! Blir alltid nervös av tidsgränser för jag misslyckas nästan alltid. Men kanske inte den här gången?

Var 3:e dag

Jag vägde mig imorse -0,1 kg. Men jag ska inte väga mig varje dag, då kommer jag få krupp.. Var 3:e dag kanske, en gång i vecka är för lite. VAr 3:E dag, då har jag fortfarande koll på vad jag kan och inte kan äta, hur mycket, etc.

Idag började bra, en stadig frukost så jag står mig ordentligt och inte äter något dumt bara för att jag har sug. Ska ta mina piller sen innan lunch och innan middag. Äter äpperlcider vinäger piller, hehe vilket jävla namn va? Nej nu måste jag ta mig ur soffan och upp och duscha!

Bara for show

Jag måste bara skryta lite. Jag gillar verkligen inte té. Vekligen inte. Men det två senaste kvällarna när jag kännt sug efter nått sött har jag tvingat i mig téet! Med lite sockerersättning är det inte så farligt faktiskt! Ville bara säga det ;)
Ha en toppen bra dag!!

Snygg brud, någon som vet vem hon är?


Tack söta gulliga ni!

Känner mig så glad! -0,4 kg från igår! Och då tvingade mamma i mig indiskt på kvällen. Men åt bara halva ;) Dagen innan gick jätte bra, typ lite yoghurt, frukt. Men nan brödet på kvällen var så gott, men kändes ändå bara fel.. Men oavset från 73,4 till 73,0. Ska bli skönt att bli av med den där jävla 7:an snart. Aldrig ska den komma tillbaka!

Jag är 174 cm lång och väger (äckliga) 73 kg nu då. Mitt första del mål är 69, det är då jag blir av med 7:an för gott. Det vill jag nå inom 3 och en halv vecka. Sedan är 65 delmål. Sedan 60 kg som är mitt mål. Men mitt drömmål är 55 kg. Får ta beslut om det när jag är på 60 kg. Min mamma är så på mig hela tiden om att jag inte ska gå ner för mycket, så måste göra det försiktigt och diskret. Jag har inga bestämda datum för några mål förutom 69 som jag vill ha nått till den 28:e Mars. Jag är bara sviker mig själv och blir så ledsen då, när jag sätter upp för strikta mål som jag inte klarar. Men blir det ändring! Tack vare era stödjande ord (blev så glad när jag loggade in och hade 3 stöttande kommentarer TACK!) och era grymma motiverande bloggar så ska jag klara det! Ingen tvekna om saken! Nu jävlar, Mars är min månad och 2010 mitt år! Det är nu jag klarar det.

RSS 2.0