The Killing Moon

Jag orkar knappt med bruden. Hur kan hon vara så perfekt på alla sätt och vis? Ojoj, vackra människa!

Sommar 2010

Helt okej dag, 2 timmars träning. 1162 kcal blev matintaget, jag räknar aldrig bort träning och vardagsmotion för då skulle jag säkert smälla i mig mer!! Men nu blir det fart här. Jag ska vara så stört snygg på skolavslutning!! Längtar nästan!
Valborg imorgon med, men det blir ingen alkohol för mig, för mycket kcal. Men ska ut och äta med massa vänner på kvällen så det får inte bli för mycket mat på dagen. Ska nog prommenera till restaurangen med, det är typ 6 km. Det blir nog bra ska ni se!
i sommar, i sommar, i sommar!!

Helt perfekt


varför blev hon fet?

Har räknat på frukost lunch och middag, fast jag inte ätit middagen än.. Men det blir max 1064 kcal. Det känns bra.
Enligt viktklubb.se ska jag äta 1371 kcal/dag om jag vill gå ner 8,2 kg (förut var det 10 kg). Gör jag det, kan jag väga 61 kg 7 juli. Sen ska jag ju ner mer. Men jag får ett bmi på mindre än 20 och det får man inte ha på viktklubb.. haha men jag vill verkligen väga 55 kg. Satt och kollade på massa bilder på kändisar och Mischa Barton är 176 cm och väger 53 kg på typ den här bilden. Perfekt!! Sen började hon äta och blev fet, men what ever och var så vacker!!

Nu fan!

Idag ska bli en bra dag tjejer! En riktigt jävla bra dag! Nu: Havregrynsgröt!

Stadig viktnergång

Morgonvikt 70,1 kg. Känns ändå helt okej. Har gått ner 1,8 kg på en vecka. Det är ändå bra. Jag menar bara om jag klarar av 1 kg/vecka så kommer jag väga 65 kg till 1 juni och 60 kg till 6:e juli. Jag menar, hellre att jag går ner lite långsamt men fortfarande går stadigt ner. För jag pallar inte med att gå upp och ner, bli glad, bli ledsen..  Så jag tror inte jag ska väga mig varje dag. Varannan/ var tredje dag. Måste sluta fokusera på dagsvikten, om jag går upp 200 g eller går ner 300 gram. Det är bättre att jag har en aning om var jag ligger och sen fokuserar på vecko-vikten.

tänk att ha den känslan när man tittar i spegeln

Just, imorse satte jag på mig jeans (stl 29.........) och ett halv långt linne, brukar alltid ha lite längre. Tittade mig själv i spegeln och bara kände jävla fläskolår! Så drog jag på mig ett längre linne och en kofta på det. Sen på eftermiddagen i en klädes affär testade jag ett par klackskor och gick runt i dom och kände mig för typ så kollade jga i spegeln och mina ben såg så smala ut och så drog jag upp linnet för att se hela låren och dom såg smala ut. Sen nu när jag är hemma är dom lika tjocka igen, jag vet ju att dom är tjocka, men tänk om man kunde ha den känslan varje gång man kollade i speglen. "Fan vad smala mina ben ser ut!!" Snart, snart, snart..

Jag vill skriva, fota, vara smal, snygg, poetiskt, kreativ, åh vad jag vill!


,

Jag vill flytta till Paris, prata franska, röka cigaretter och vara smal!
I wanna move to Paris, speak french, smoke cigarettes and be thin!
Je veux aller à Paris, parlent le français, fument des cigarettes et être mince!

Dagens då

Idag har gått helt ok, inte bra, inte dåligt.
Frukost
Cherios och 2 små rågbrödsmackor  305 kcal (borde äta havregrynsgröt som regel varje dag..)
Lunch
Kött och svamp 219 kcal

Mellis
Yoghurtglass mellan 90 kcal men jag räknar 100 kcal

Middag
Lite kött, lite potatis me väldigt lite räknar med 200 kcal

Totalt: 824 kcal räknar med 900 kanske tar ett äpple :)

Kiss my Tush

Rörde åtminstånde på mig en del idag. Hoppas bara inte på + på vågen.. Enligt Viktklubb.se, som jag för övrigt är medlem i, (Det är great förresten, räknar allt och man kan ha matschema, träningsschema, viktkurvor everything!!) har jag ätit 1176 kcal idag. Helt ok, med tanke på att 318 av dom var bananer. Var lite dålig i magen hehe, fräsch tjej javisst! Men helt ok iaf. Under 1200 :) Nu är det sova i 6,5 timma som gäller..

Min drömkropp


Svek

Det var inte så farligt som jag trodde ner 0,2 kg från igår. Så nu ligger jag på 70,3.. Så mycket för att 7:an skulle bort.. Gud vad jag bara sviker mig själv hela tiden!! (Internet är segt så jag kan inte ens lägga upp lite peppande bilder!)

..

Jag har ingen som helst lust att skriva.. Ska väga mig snart, vill inte... Jävla skiiiiit!!!

Fan

Igår skulle kunnat gått helt ok.. Fast jag smällde i mig massa  jordnötter innan maten. Sen var det kycklingsallad till middag, det var ju bra. Sen efterrätt. Jordgubbar, glass, kladdkaka, grädde. Men jag trog bara lite jordgubbar, skit bra!! Sen då.. 3 gelehallon och typ 5-8 brio.. och säkert lika många bilar. Gillar inte ens dom godisarna!! Varför?! Piss, piss, pisssssssss. Glömde väga mig innan min fat burner så med 3 dl vätska i kroppen känns det inte så bra att väga sig.. Kommer bara bli ledsen. Fan!

Idag ska det njutas!

69,7 kg!! -0,8 kg!! Så stört glad! 69,7!!! 7:an är borta!! Nu gäller det bara att hålla den borta med, känner mig väldigt orolig inför helgen eftersom jag är bortbjuden på middag i kväll och i morgon ska jag ut och äta och dricka.. Men ska även träna imorgon och på söndag. Så jag hoppas jag kan sköta mig och att söndags vikten visar 68,x. Men det kanske är för mycket att hoppas på.. Önskar bara att jag inte går upp!! Jag är så jävla lycklig! Solen skiner jag har gått ner 2,2 kg på 4 dagar! Går det för snabbt kanske? Det känns för bra för att vara sant.. Men skit samma nu ska jag njuta!!

True or False?

772 kcal. Men jag bleeev gaaalet nervös när sara sa att hon läst att om man äter mindre än 1200 kcal minskar förbränningen med 45%... Inte okej!! Kan det verkligen vara så? Väldigt orolig..

Woop woop

Åt precis 2 äggvitor och innan dess har jag bara ätit 1 skål havregryngröt. Var dock galet hungrig, men äggen hjälpte.. Så ska mamma göra mat snart.. Men det blir oxfile med svampsås, mycket svamp och lite lätt grädde. Det blir bra. Uppdaterar senare om mitt totala kaloriintag ;) Puss på er brudar!

-0,7 kg!

70,5 kg det går bra nu, kompis det går bra nu!! -0,7 kg. Jag gjorde fan en lite victory-dans när jag klev av vågen! Det var länge sen jag vägde 70,x! Fan jag var ju uppe i 77 kg i Januari typ, pinsamt! Men gud vad underbart!! Nu är det typ max 2 dagar tills 7:an är borta för alltid (graviditeten räknas inte)!! UNDERBART! Idag ska bli en så jävla bra dag!

Dagens

Dagen har gått helt ok. Max 500 kcal, ska ta lite riskakor en yoghurt och ägg och sen är det träning som gäller!! 2 timmar intervall träning kan man kalla det ;) Känns bra. Har dagen gått dåligt, tagga inför kvällen! Kom igen nu, tappa inte glöden tjejer! Jag har så det räcker och blir över hahah

Onsdag

Vågen visade 71,2 kg efter en yoghurt. Kändes helt okej, speciellt med tanke på igår kväll!! Idag ska jag inte faila alls!! Ska äta gröt och ägg till frukost, sen ska jag ta med mig någon bra lunch till skolan och sen blir det mellis och kvällsmål, för när jag tränar blir det aldrig middag. Toppen!! Ha en bra dag nu tjejer, ni kan, jag kan, VI KAN!

Lax?!

Fan det var lax, LAX! Fan stekt lax är ju 218 kcal per 100g. Uppskattade att jag åt max 200 g vilket är 436 kcal. Vill bara gråta!! Och på det var det ju sweet chili sås! Vete fan ens hur mycket det är, men max 8 msk.. = 276 kcal.. Asså jag orkar inte, vad är grejen?! Aja, tur att det är träning imorgon! Ska börja simma nästa vecka med! Fy fan äckliga matvrak. Dagen var ju så bra, till middagen..

Puss!!

Idag har gått helt ok, ligger på dryga 500 kcal innan middagen. Tyvärr blir det panerad fisk.. Fisk bra, men paneringen är skit! Men kan ju skrapa bort det så gott det går :D
Måste bara säga att jag blir så glad för varje kommentar! Så fort jag loggar in och ser att nån har skrivit nått lyser hela jag upp! Känner mig inte så ensam, folk som förstår och inte klankar ner. Folk som stöttar. Ni är helt toppen!! Känns verkligen underbart att först läsa fina, peppande ord från er och sen få läsa era härliga bloggar! Blir så taggad! Ibland skäms jag lite, för ni är så jävla duktiga, men jag vet ju att jag försöker mitt bästa iaf. Man ska inte tävla med andra, utan med sig själv! Om ni förstår vad jag menar ;) Och det är ljust ute, jag känner mig glad och vet att snart kommer jag känna mig smal med! Lovley! Puss puss puuuuuuuss på er underbarlingar!

Ägg ägg ägg, jag vill ha mera ägg!

Hur kan ägg vara så perfekt? Jag hatar äggula, men det är bra massa onödiga kalorier. Men äggvita, kokt, stekt mums! och bara 15 kcal per vita! och lägger man till det till vilken frukost som helst, speciellt gröt, håller amn sig mätt så stört länge! Jag älskar sån mat, sån perfekt mat. För den ska hjälpa mig bli perfekt smal!!

fuck middag..

Idag gick sådär.. Jag vet att jag satte min maxbudget på 1200, men det känns ändå väldigt jobbigt när jag hamnar över 1000.. Och ja, jag vet 1000 är skit mycket, men aa.. Middagen fuckade upp allt. Åt 2 portioner, fan! Hade ju lovat mig själv att inte göra det, men fan så fort jag inte får fixa maten själv så funkar det inte..
Hämtade i alla fall mina Fat Burns idag! Var krångel med leget när jag hämtade ut dom, men till slut så! Hoppas dom hjälper, inte lång tid kvar nu! Tagg tagg taaaaaagg!! Men nu måste jag plugga.. Undra hur mycket kcal jag bränner då ;) haha

svävande

Hann inte hämta mina piller på posten, jobbade.. Men men, rörde på mig en hel del! Och åt "bara" lunch (lite blodpudding) jobbmat (en macka) och sen tränade jag på kvällen i 2 timmar och tog lite lätt kvällsmat! Känns bra, känns bra! Även om det här är mycket för er, så är det jävlans mycket mindre än vad jag brukar äta. Blir mätt kan vila en stund och sen ta en till portion, men nu tar jag aldrig seconds!! Jag ska bli så smaaaaaaal! Lätt som en fjäder, tunn och svävande!

down, down

Okej så morgon vikten var 71,6 kg. Helt okej. Nu är det bara 6,6 kg kvar till den 14 juni! Det är nästan prick 8 veckor! 0,8 kg per vecka. Det kan jag ju klara visst? Nu jävlar! 7 är snart borta för alltid! Längtar!

Glatt överraskad!

Igår failade jag så hårt! Det var tårta (inte mycket, men ändå!) och lite godis och massa läsk+alkohol!! Usch fy blä! Mådde så dåligt! Men idag jag betydligt mycket bättre! Älskar helger med tanke på att man kan sova så länge så försvinner ju frukost helt och hållet! Åt inget förän 2-halv 3 och sen bara en halv portion middag och till kvällsmat en liten yoghurt. Så vägde jag mig också. Såg mina dallriga lår i spegelen och var tvungen att straffa mig själv, genom att väga mig på kvällen.. Men jag blev mycket glatt överraskad! Här trodde jag att jag skulle väga 74 kg eller liknande, eftersom sist jag vägde mig på kvällen (nu nån gång i veckan) så vägde jag 73,5 kg. Men idag vägde jag 72,0kg på kvällen!!! Ska så väga mig i morgon på morgonen! :D Så glad även om jag fortfarande äcklas av det höga talet. 55 kg är ju min drömvikt som jag nämnt för länge sen. Men det här är ett steg på vägen! Dessutom ska jag hämta mina Fat Burns i morgon så då kommer förhoppingsvis min viktminskning gå ännu snabbare!! Jag är så glad, för snart är jag smal, snart snart snaaaart!
Lite stora lår högst upp, men annars så fin, blond, solbränd och så sommrig!

Inte bra, inte dåligt = helt okej!

Kändes rätt bra idag, med maten.
Frukost: Havregryngröt m äppelmos(med lite kcal) avrundar uppåt till 200 kcal
Lunch: Kyckling, Avocado 150+185= 335 kcal
Mellanmål: Youghurt med flingor 250 kcal
"Middag": 2 riskakor och en liten portsions activia 180 kcal
Cola light
Totalt: 970/1200 kcal
Helt okej ändå, inte lika duktig som vissa av er. Men jag börjar ju försiktigt eftersom ingen får äta nu och jag äter typ alla måltider med folk. Utom frukost vissa dagar..

jag orkar inte mer..

Jag har hållit på med maten och vikten i 2,5 år nu. Sen jag var 14. 14!! Så jävla sjukt. Jag hatar det faktum att min mamma satte mig i den situationen av den kärlek hon hyser till. Jag förstår inte att den kärlen kan orsaka mig så mycket smärta. Jag kan sitta och bara gråta när jag se mina ben i spegeln. Ibland kan jag sitta och trycka i mig någon smet eller någon annat kalori-rikt och tänka på att jag inte orkar bry mig. Men fy fan vad jag ljuger för mig själv. Jag bryr mig så jävla mycket så det finns inte. Jag orkar inte att jag ska bry mig. Jag orkar inte att jag inte pallar trycket. Jag orkar bara inge mer. Hur skönt vore det inte att bara inte finnas. Det är så lätt.. Men jag kan inte, jag får inte..

Fat Burner

Nu har jag beställt hem Fat Burner! Har hört att dom ska vara toppen! Nån som använt dom?

Inhandlat

Jag har varit så duktigt och handlat lite smått och gott hem!
  • Kung Markatta Rågbröd, det har "bara" 180 kcal per 100g, det lägsta jag hittade. Till och med lägre än Polar extrem, plus att det är grovt bröd så man står sig längre!! 129 kcal per skiva, det är en sån där avlång macka ni vet.
  • Light leverpastej, för att ha lite omväxling från kalkon.
  • Till leverpastejen behövdes självklart gurka.
  • Riskakor med ostsmak, godaste smaken! Och ingen har väl missat att dom bara har 40-43 kcal per kaka. Toppen snacks!
  • Morötter. Jag älskar rårivna morötter med massor av citron. Tar man 2 stora eller 3 mindre morötter plus citron blir det ca 40 kcal om jag inte missminner mig.. Jätte bra som mellis
  • Citron, ja för att kunna gör det ovan
Nu ska jag ta en skål morötter och 1 riskaka! Mums 80 kcal :D

Update

Asså ble, det går inge bra.. funderar starkt på att börja räkna kalorier igen, men då i smyg. Utåt kör jag på VV men kör max 1200 kcal/dag. Eller ska jag köra 1000? Börjar med 1200 eftersom jag ändå rör på mig en hel del. Och på söndag får vi se hur mycket jag gått ner på 5 dagar. Hur låter det? Nu; plugg!

RSS 2.0