Skit

Jag vet inte vad jag gör. Jag ränkar inte ens kalorier. Jag vet att jag mådde dåligt sist, men jag vägde det minsta jag vägt på år också. Jag ska ju göra det hälsosamare den här gången. Men jag vet inte, kan någon snälla hjälpa mig in på rätt spår. Att hälsosamt bli smal. Jag kan inte ens njuta av goda saker längre, även om jag då inte överstiger 1000 kcal, det känns bara fel. Men jag älsakr det, matlagning och bakning, det är min passion. Men jag kan inte både bli smal och baka gott.. Det är inte samma sak att inte smaka, det går inte att utvecklas då.. Men aah jag får damp på allt!

Här, igen..

Okej, nu har jag inte skrivet sen slutet på juli. What the fuck?! Det är oktober nu. Nej jag är inte smal, inte ens nära! Har gått upp från 69 kg, som jag vägde då till 71.9. Senast jag vägde mig var det 70.9 om jag inte minns fel. Men nu vågar jag inte väga mig.. Smäller i mig en röra på havregryn, smör och socker. Vill inte ens veta vad jag väger. Men jag kände att jag behövde komma tillbaka till bloggandet. Så jag kan prata om allt.

Nu mår jag illa, vill spy. Men ska inte. Där går gränsenför mig. Men jag måste allvarligt talat göra något nu. Min vikt får inte börja med en 7:a, det hade jag lovat mig själv. Aldrig mer. Men vad fan händer? Jag pallar inte hålla på med maten, blir avis på alla mina smala kompisar som äter donken hela tiden och skiter i köret. Men fan det funkar inte för mig! Så fort jag slutar vara på en strikt diet så äter jag allt! Åt en gigantiskt portion pasta idag tex. Men från och med imorgon. Kaloriräkning. Max 1000 kcal/dag. INGA undantag! Finns inget annat än smal. Måste bara komma in i hela det tänket igen, allt gick så bra i vintras. 65 fucking kg! jag var halvvägs till målet. 10 kg kvar till drömvikten. Nu? Tillbaka på 0, eller ja.. 70+. Usch 70, det är galet mycket! 70?! Jag är så jävla äcklig som kan trycka i mig bullshit fast jag inte är hungrig, bara för att jag hade planerat att äta det eller vill ha det? Vem gör så? När man ser ut som jag? Jag kan inte visa mig för folk när  jag ser ut så här! Dålig hy, bristningar, fett och fläsk och BLÄ! G-R-O-T-E-S-K! Utan sminket är jag inget. Jag skulle seriöst inte klara mig utan smink. Låter ytligt, är ytligt.

Imorgon. 29 oktober, vändpunkten.


RSS 2.0