jag längtar

Vill verkligen väga mig, har ju varit bortrest med laget i typ en vecka, maten gick åt helvete, jag skojar inte. Men nu när jag är hemma ska jag få fason på fläsket!!! Kollade på min gamla matdagbok, fattar inte att jag åt så lite.. Underbart, kunde jag göra det förut kan jag göra det igen! Wunderbart, längtar tills jag är smal! Till Jul ska jag väga 60 kg, då har jag tid på mig, så jag vet att det är ett mål jag kan klara utan att fucka up träningen eller skolan eller allt annat. Det är nästan 5 månader borde hinna innan dess, men 24 december är utgångsdatum för tjocka jag! Läääängtar! Då kan jag önska mig jeans i julklapp. Får ju inte köpa det förän jag väger 60 kg. Men min drömvikt är typ mellan 55-57 kg! Ska bli kul att vara smal, tänk vad mycket jag kan göra. Kan bada på sommaren, till skillnad från den här sommaren..

Spoon

Till Spoon.

Okej, hur lyckas du räkna ut det? Vet du vad Megan Fox har? Jag har 59-60 :/ Men det ska ju bort! Har du någon blogg eller nån annanstans jag kan svara? :)

Jag fuskar mellan dieter..

Har precis tränat i 4 timmar, jävligt jobbigt!

Nu är jag sådär i mellan dieter, slutat med GI och börjar räkna imorgon. När jag gör det får jag på nått sett för mig att det jag smäller i mig då inte räknas, bara för att jag inte bryter mot något. Men jag menar 1/4 dels ben&jerry är 1/4 dels ben&jerry. Vet inte varför jag åt det. Idiot! Aja, från och med i morgon, regler och räkning. Ska bli så skönt på nått sätt. Att ha kontroll igen. Har inte det på samma sätt med GI. Ska ta alla mått och shit nu, lägger in det ikväll eller imorgon! Sov så gott!

Tack!

Okej, så n väger jag 69, jag går inte ner så mycket som jag vill, därför funderar jag på att börja räkna kalorier igen. Jag gick ju ner typ 5 kg på 1 månad. Så från och med imorgon  börjar jag med det igen.

Först ska jag nå 65 kg, sen därifrån ska jag till 60 och sen 57 kg. Sen får jag se hur jag känner mig. Men nu kör jag igen. Ska börja blogg här också. Så ni kan hålla koll på mig. Det hjälper verkligen!! Tack för all hjälp!

Fråga och Svar

Spoon om nystart:
ska bli intressant att se hur det går för dig. ett intressant mått som är bra att veta om man är tjej är ju hur många cm man har runt låret. alltså där låret är som tjockast. jag vet nämligen några kändisars lårmått. förresten, är det nån kändis som du tycker har en kropp som du vill ha?


Svar: Megan Fox, hennes kropp hennes utseende allt! Kan du skicka mig alla mått du har? Eller iaf några? Vore hur gulligt som helst!

nystart

Nej 65 kg ligger jag inte på, skriver ändå. Fy fan! Igår var min morgonvikt 70,3 (BMI 23,4). Jag spyr, det skulle aldrig med stå en sjua först. ALDRIG! Men det är mitt fel. Har varit ute och rest i 2 veckor och sa till mig själv att det går inte att äta GI då, så istället för att räkna kalorier så släppte jag allt. Allt sunt förnuft och bara åt! 2 munkar till frukost, en pizza här hamburgare där, pasta, läsk. USCH! Jävla hora jag är så jävla äcklig! Men jag har ju bar mig själv att skylla! Men nu äter jag GI, igen för typ 4:e gången. Jag ger det en månad ser jag inte bra resultat på ca 4-5 kg så går jag över til kaloriräkning igen. Även om jag mådde piss då så gick jag ju ändå ner, såg resultat. Det var då jag vägde 65 kg (BMI 21.6). Min först målvikt. Sen 60 (BMI 19.9). Sen gärna 55.. (BMI 18.3) Det är väll inte för mycket begärt. Sedan är ajg nöjd, ingen anorexia här inte. JAg ska bara bli vacker, smal och bäst.  26/25 i byxor 34/36 xs/s i tröjor. Tänk hur lycklig jag kommer vara när jag köper mina första jeans i stl 26 sedan typ 7:an? Och ha det i 7:an är inte litet, då hade alla andra 23 max, nu har jag 29/30 och dom 24/25 vissa ännu mindre. Fy fan. Men det blir ny skola och där ska jag ses som en smal tjej, inte knubbig, mullig brud, ingen fet flicka! NEJ! NO MORE! Fyfan äckliga människa!!!! Nu är det nya tag! SKa väga mig varje torsdag och ska mäta mig imorgon och göra det varannan vecka. PW:a varje dag samt pilates.. PW har gått bra, eller aa gick igår, idag regnade det. Ska gå imorgon och sen dubbelt pilates pass. Nu ska jag deppa hej då!

RSS 2.0