68,2

Idag mår jag lite bättre, vilket bara beror på att min morgon vikt var 68,2! Så jag har alltså gått ner allt jag gick upp när jag var borta. Och väger min hittills lägsta vikt! Känns underbart. Nu måste jag bara hitta nånstans att vara ikväll, så kanske allt känns bra?

Gott nytt år förresten. 2009 kommer bli ett bra år. Kommer vara nöjd med min vikt till sommaren så jag kan ha korta shorts och bada med kompisar. Att vara smal kommer föhoppningsvis(och troligtvis) få mig attt känna mig snygg och därför få bättre självförtroende och kanske våga få ihop det med nån kille, eller tjej. Vill verkligen ha ett förhållande. Börjar gymnasiet också och så kan jag få nya vänner och vara mig själv, mig själv som en smal, snygg tjej med långt hår och fina naglar och bra betyg. Det känns bara som att allt kommer bli bättre. Jag menar det kan väll inte bli värre?

fan

Jag vet att den här bloggen ska vara nån sort mat blogg, mend et är min blogg och nu kommer jag berätta nått som inte har så mycet att göra med mat. Jag har massa kompisar. Har över 400 kompisar på facebook. Men jag har i princip inga vänner. Jag har ingen jag altid kan ringa. Ingen jag kan prata med. Jag har inte ens nånstans att vara imorgon. Har en klänning men ingen fest. Kanske ska på en. Men vafan vet inte ens om jag år komma och jag vill inte tränga mig på :( HATAR MITT LIV! Jag vill vara smal, vit, blond, blåögd/grönögd ha VÄNNER och nån jag kan prata med. Jag har ingen och jag orkar inte leva så här. Le utåt hela tiden och gråta mig till sömns. Jag orkar verkligen inte. Jag vill att killar ska vilja ha mig, tjejer också, för jag tror jag är bi. Men det vet ingen. Jag vill att folk ska gilla mig. jhasfojwabgrnn

artig=gå upp i vikt

Igår gick bra, förut de faktum att jag var bort bjuden på middag. dom serverade vanlig pasta med köttfärsås. Tog bara en liten portsion men sen lassade dom på mer. Och så vaar det julmust till, vanlig julmust. Usch vilken ångest jag fick, ville bara vara artig så jag åt och drack. Och nu får jag betala för det.  Morgonvikt 69kg. Blä! Gick upp 100g istället för ner. Fan, nu ska jag äta som jag "vanligt" hemma för mamma tillåter inte naturdiet drickorna. Så det får bli det till lunch och så. Men idag ska jag ta lunch till frukost så skippar jag en måltid och kan dricka bara lightläsk på fikan som jag ska på idag. Vi får se hur allt går... Ha en bra dag!

tillbaka

Nu har jag kommit hem, kom hem imorse. Jag har haft det underbart, blivit brun, slappnat av. Men den dåliga sidan med att slappna av är att jag släppte allt med vad fett och kalori heter. Jag åt glass, pasta, massa pasta, och usch! Det ända halv nyttiga var frukosten, som egentligen var alldeles för stor! Två fullkornsmörgåsar med "low fat white cheese" och en skål low fat yougurt med färska jordgubbar. Gott var det men nyttigt? Jag har haft sån ångest. Har simmat massa för att försöka träna har sprungit på gymmet. Det var sån tur för löpbanden hade inbyggd TV så jag kunde titta på komedi program och inte tänka på att jag sprang. Jävlans tur för då kunde jag springa en jävla massa mer. En gång sprang jag lite för snabbt, för länge för jag fick ont i bröstet, trodde det var sportbh:n som satt för hårt men det var det inte. Det ploppade upp en skylt på maskinen som sa att mitt hjärtslag var för snabbt, så jag saktade ner och stannade en liten stund. Hjärt slaget hade legat på typ 175 eller nått per minut. Är det mycket? Fortsatte iaf springa sen, och det funkade bra.

Vågade tillsult väga mig nu på morgononen(så det blir morgonvikt). Jag var så rädd att jag hade gått på till 72kg eller nått. Men jag har haft en sån jävla tur! Min morgon vikt låg på 68,9 vilket betyder en uppgång på bara 600 gram, det är ju mycket att gå upp men med tanke på vad jag åt i 8 dagar så. Men jag ska köpa naturdiet dricka och bara dricka sånna hela dagarna tills jag går ner till 68kg. Vad tror ni om det?

hej då!

Idag blev det 650kcal/1000kcal. Det går faktiskt bra att hålla mig under 1000 gränsen. Eftersom jag kommer träna så mycket när jag är borta så hoppas jag gå ner ännu mer än jag har gjort nu. Nu har jag ju gått ner 0,5 kg per dag hoppas på 0,7 kanske till och med 1kg/dag? Men jag ska ju inte förvänta mig för mycket, men man kan ju alltid hoppas.

Jul är förresten en as dålig högtid. Iallafall om ena ens förälder har rätt bra med pengar och den andra verkligen inte har. Jag kommer lite i kläm lixom. Vill inte köpa för fin present till min pappa så att min present till honom inte är finare än hans till mig. Jaja, fan palar inte med det här mer. Vi kan gå in mer på min famlij och dess problem när jag kommer hem. Puss på er!

tänkte att ni skule veta lite mer om mig :)

ALLMÄNT...
Namn: Kallar mig ju för SkinnyBitch
Piercingar: Navlen :)
Tatueringar: Nepp
Längd: 174cm
Skostorlek: Usch alldeles för stora!
Hårfärg:  Brun
Är du kär i någon:  Nej, tyvärr inte.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, gärna New York! Ska flytta dit när jag blir äldre och har pluggat klart.
Tänker du på självmord: Ja, det händer. Men jag kommer inte göra det. Aldrig! Det vore så själviskt.
Tycker andra att du är attraktiv:Vet inte, vuxna tycker jag är "vacker" men söt och snygg får jag väll ibland, men jag tycker inte det.
Vilket shampoo använder du: Olika
Vilken parfym använder du:  Massa för tillfället medn min favorti är Clean Fresh Laundry
Vad är du rädd för:Göra illa mig, bli våldtagen. Att mamma ska komma på att jag dricker. Att ingen tycker om mig. Att jag aldrig kommer ha en bästa vän, att jag aldrig blir smal, att jag aldrig kommer ha nån att älska som älskar mig tillbaka. Att bli gammal, Att bli fattig. Att få dåliga betyg. Att mamma dör. Och massa mer!
Gillar du att tvätta:Vet inte hur man gör...
Gillar du Berg-och-Dalbana: JA:D

SENASTE...
Film du hyrde:Laddar ner! (Senaste heartbreak hotel)
Film du köpte:Laddar ner.
Låten du lyssnade på:Nån på tv
Låten du hade på hjärnan: vet inte
Låten du laddade ner: laddar inte ner så ofta
Personen du ringde: mamma
TV program du tittade på: Family guy
Personen du tänkte på: vet inte

FAVORIT...
Mat:Italienskt! Pasta, kött, kyckling, choklad:D
Låt: Typ alla Kanye West
Sak att göra: äta ( jätte bra va? och komiskt haha)
Sport: Göra eller titta på?
Dryck: Julmust
Kläder: Jeans
Film:Det ändras
Bil: Lamborgini, Hummer, Porsche

ANTAL...
Gånger du varit kär: 1 gång, eller jag vet inte jag gick i 5:an lixom men jag var verkligen kär..
Gånger ditt hjärta brustit: Aldrig
Hjärtan brustit på grund av dej: vet inte, aldrig tror jag.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Många
Ärr du har på kroppen: Många där också, har en slags hudsjukdom som gör att det kliar jätte mycket...:(

SENASTE...
Bok du läste: Gossip Girl
Personen du fick mail av:
Personen du fick brev av: Ingen aning får inte brev:P
Personen du fick sms av: En tjej i mitt lag
Gången hela din familj åt middag tillsammans:Förra julen?

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Tränat
Var det kul: Ja
Hur tidigt stiger du upp: beror på om det är skola, helg eller träning
Gillar du att slåss: nej!
Vad ska du göra ikväll:Kolla film, packa, försöka sova

Är du seriös: Ja egentligen är jag det, men inte mot mina kompisar och så.
Vad är du allergisk mot: Katter
Var har du ont: Ögonen, huvet, ryggen
Använder du hårspray: ibland
Kan du stå på händer:jätte kort
Favorit serie: 90210, satc, oc, GG

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Beror på vad jag är sugen på
Gillar du ketchup: Inte bara ketchup men det är ju gott på hamburgare, men äter inte det längre, det är så mycket socker i.
Är du glad nu: Nej
Var du glad igår: Nej
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Känner och känner, vet en
Vad dansar du till: Jag dansar inte så mycket, gillar det men jag tycker det är pinsamt. Men annars RnB, Hiphop, reagge etc
Stockholm är:vackert, tråkigt, ensamt, bra, litet
Göteborg är: har aldrig varit där
Kan du sjunga: ja
Mer värt än guld: mamma och mina katter och pappa datorn, internet. och bra vänner om jag hade haft några.
Spaghetti eller makaroner: Spagetti
Ett land jag helst vill besöka: USA!
Ska bli skoj:Resa bort
Ska inte bli skoj: Skolan
Sparar till:inget, kan inte spara pengar
Väntar på: sommarn
Pålägg som gäller: skinka
Dagens dryck:cola light, och julmust light

MORGONVIKT

68,7 KG! DET ÄR TVÅ KILO MINDRE ÄN FÖR 4 DAGAR SEN! I'M SO HAPPY!

recap

God Morgon! igår gick jätte bra bara ca 650 kcal! Somnade juförsig hungrig men det är ju bra! pLus att man bränner kalorier när man sover, så härligt! Förut åt jag hela tiden. Typ när jag inte hade något att göra åt jag, eller tog ett glas choklad mjölk med stört mycket grädde. Nu KAN jag inte äta när jag vill efter som jag måste hålla mig under 1000 kcal. Vilket är bra, nu äter jag bara när jag är hungrig inte när jag inte har nått att göra. Igår gick jag runt på stan hela dan och köpte presenter och massa skaer till mig själv. En ny digital kamera bla. Så nu kan jag ta bilder på tjocka mig, så jag kan titta tillbaka sen när jag är smal och se vad jag har lyckats med! Idag blir det träning från ca 1-5. Härligt! Och imorgon åker jag iväg och är borta ca 1 vecka. Ska träna galet! Springa, gymma, simma. Längtar. VI hörs när jag kommer hem, så titta in runt den 29. Puss på er!

viktvän

Jag skulle vilja böra skriva med nån som är i typ samma sitution som jag eller har varit det och nu är smal. För lite stöd och tips och motivation.  Mejla mig isåfall på [email protected]. Jag behöver stöd, eftersom ja inte kan berätta för nån av mina nära för dom lär bara bli oroliga. God Natt!

1000 kcal är mycket!

MItt internet la ner, därför har jag inte kunnat skriva. Igår gick inte lika bra som i måndags det blev ca 900 kcal. Och idag blir det strax under 1000. Det blir så mycket pga av att jag repar hela dagarna, måste ha i mig lite mer annars däckar jag totalt. Men efter imorgon så ska det bli lite mer under 1000. Känns bättre så. Idag åt jag choklad för första gången på 5 månader. Bara lite men det blev ändå ca 400kcal. Jobbigt, det var pga av den som kalorierna gick upp så mycket idag. Har nämligen bara ätit två mackor till frukost, en måltidsersättande dryck till lunch och så blir det yougurt till middag, med lite banan i. Kollar allt i en kalori tabell nu, allt blir så lätt och jag får träna min huvud räkning. Ska väga mig imorgon på morgonen. Nu ska jag äta lite. Puss&Kram

Design

På min dator fungerar inte designen. Det ska vara svart bakrund och vitt bakom texten och lite orange på sidan. Hur ser det ut för er? För mig är det bara vitt...

15/12 i kcal

Vad kul att jag redan fått så många läsare! Hoppas det håller i sig. Alltid kul att dkriva när många läser. Men egentligen skriver jag ju mest för att kunna hålla koll på mig själv, och att få skriva av mig.

Idag har varit en skön dag. Började skolan sent och gjorde inte så mycket i skolan.

Så, dagen i kcal då. Har inte ätit middag än, men ska äta samma som frukost.

Frukost: två skinkmackor(fullkorn, proteiner&kärnor) och en cola light; ca 170 kcal.
Lunch: Naturdiet dricka, chokladsmak; 180 kcal.
Snack: Naturdiet bar, chokladsmak; 200 kcal.
Mellanmål: Fullkornsflingor med soyamjölk och en cola light; ca 110 kcal.
Middag: två skinmackor(fullkorn, proteiner&kärnor) och en cola light; ca 170 kcal.

Summa: 830 660/1000.

Känns bra att första dagen gick så lätt! Trodde att det skulle vara mycket svårare. Kommer sen succsesivt att dra ner på max intaget. Men börjar med 1000. Vill ju int egöra det för svårt, mer realistiskt. Kram på er!

Det blev ingen "middag" (21.34)

Thinspiration

Här får ni lite av min thinspiration :) ENJOY!

               

NU JÄVLAR!

Hej! Nu har jag startat min hemliga blogg. Haha! Nej, men jag kommer vara anonym, för att jag inte vill att folk i min omgivning ska veta sånna här saker jag kommer berätta om mig. Den här blogen kommer att fokusera på min drastiska viktnedgång. Men också mina känslor. Kommer ta bilder på min framgång och dokumentera mina dagar, matväg. Alltså, kaloriintag/dag.
Jag kommer från och med imorgon dra ner mitt kaloriintag till 1000 kalorier per dag.

Siffror om mig:

Ålder: 15 år (93:a)
Längd: 174 cm
Vikt: 70 kg
Delmål-vikt: 65kg
Målvikt: 60kg

Har inget direkt datum när jag ska väga 65 eller 60 kg. Vi får helt enkelt se hur det går. Vill inte göra mig själv besviken. Men jag kan inte fasta helt för jag tränar flera gånger i veckan. Så ska gå ner så mycket i vikt som möjligt, så snabbt som möjligt.

Varför jag skriver på den här bloggen är för att jag vill ha någons stöd, någons förståelse. Gärna massa tips om bra hemsidor där man kan se hur mycket kalorier olika saker innehåller och sånt. Tack <3

RSS 2.0